Τεχνολογίες ΑΤΕ

Μια πολύ απλή απόφαση

Γιατί οι επαγγελματίες έχουν στην σκέψη τους αμέσως την ATE όταν σκέφτονται φρένα; Επειδή βάζουμε πολλή σκέψη και εμπειρία στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Τα συνεργεία, οι οδηγοί και οι αυτοκινητοβιομηχανίες γνωρίζουν ακριβώς γιατί μπορούν να βασίζονται απολύτως στην ATE.

Γιατί? Επειδή χρησιμοποιούμε περισσότερα από 150 διαφορετικά μείγματα πρώτων υλών για τα τακάκια (δισκόφρενα) – πάντα σε ευθυγράμμιση με τις ποιοτικές απαιτήσεις της πρώτης τοποθέτησης (αυτοκινητοβιομηχανίας). Οι ανταγωνιστές μας είναι συνήθως ικανοποιημένοι με τέσσερα έως πέντε μείγματα. Εάν στην αντικατάσταση των φρένων σας, θέλετε πάλι την ποιότητα του γνησίου τότε επιλέξτε ATE – είναι τόσο απλό.

Όσον αφορά τα ποιοτικά ελαττώματα, είμαστε υπέρ της μηδενικής ανοχής. Γι ‘αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001 σε όλες τις μονάδες παραγωγής. Το πιστοποιητικό θέτει υψηλές απαιτήσεις στην διαχείριση της ποιότητας. Ταυτόχρονα, μια διαδικασία μόνιμης βελτίωσης είναι μέρος του προτύπου.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πιστοποιητικό μας μετά την αγορά εδώ.
Στα φρένα υπάρχει μόνο μία επιλογή: ΑΤΕ

Ως ειδικός στα συστήματα πέδησης, η ATE θέτει τα πρότυπα ποιότητας, τεχνολογικής καινοτομίας και εξέλιξης νέων συστημάτων για πάνω από 100 χρόνια. Η πείρα μας στην έρευνα, την παραγωγή και ευρεία γκάμα προϊόντων μας έχει καταστήσει παγκόσμια σε ηγετικό κατασκευαστή συστημάτων πέδησης και βασικό προμηθευτή των κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών. Η υπεροχή μας αυτή μας δίνει προβάδισμα και στο Aftermarket.
Δοκιμασμένη ασφάλεια – ξεπερνάει κατά πολύ το πρότυπο (ECE-R90)

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων αξίζουν την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια! Προκειμένου να προστατευτούν από επικίνδυνες φτηνές εισαγωγές, η Ευρωπαϊκή Οικονομική Επιτροπή για την Ευρώπη (ECE) καθόρισε μια σειρά προδιαγραφών: Τα τακάκια φρένων (δισκόφρενα) για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους πρέπει να περάσουν μια σειρά δοκιμών σχετικά με τη συμπεριφορά πέδησης και τους συντελεστές τριβής προτού λάβουν το σχετικό πιστοποιητικό.


Τα πρότυπα και οι εσωτερικές προδιαγραφές που εφαρμόζονται στην ATE υπερβαίνουν αυτά τα πρότυπα πολλές φορές.

Πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα /ένα βήμα μπροστά.
Η απόλυτη ασφάλεια είναι απόλυτος αδιαπραγμάτευτη στα συστήματα πέδησης. Από μόνο του αυτό δεν μας επαρκεί. Περαιτέρω δοκιμές αφορούν ιδίως τον παραγόμενο θόρυβο κατά την πέδηση και τη φθορά των φρένων. Επιπλέον, η εμπειρία από την συμμετοχή μας σε αγώνες περνάει και αυτή στην γραμμή παραγωγής, έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν να συνδυάζουν την ασφάλεια με την οδηγική απόλαυση στην καθημερινή τους οδήγηση. Διότι κατά την ανάπτυξη νέων προϊόντων έχουμε πάντα τις επιθυμίες του οδηγού στη σκέψη μάς.