Γνησιότητα

Στα ΑΤΕ ότι βλέπεις παίρνεις

Ενσωματώνουμε πολύ πάθος και εμπειρία στην ανάπτυξη και παραγωγή των προϊόντων μας και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ευγενικά όσους πωλούν κατώτερης ποιότητας απομιμήσεις με το όνομά μας στη συσκευασία!

Τοποθετούμε μια ετικέτα ασφαλείας δύο επιπέδων σε κάθε συσκευασία μας, ώστε να γνωρίζετε 100% ότι περιέχει ένα πρωτότυπο προϊόν ATE.

 

Στάδιο 1: tesa PrioSpot®

Το πρώτο επίπεδο ασφαλείας είναι το tesa PrioSpot®. Αυτή η τεχνολογία κατά της παραχάραξης με διάφορα χαρακτηριστικά ελέγχου και ασφάλειας προσφέρει μέγιστη προστασία και επιτρέπει τη σαφή αναγνώριση των απομιμήσεων.

Κάθε PrioSpot® έχει έναν μοναδικό κωδικό που περιέχει τα τέσσερα τελευταία ψηφία του κωδικού MAPP και λάμπει με ιριδίζοντα χρώματα ουράνιου τόξου υπό φωτισμό.

Το tesa Priospot® είναι μια τελειοποίηση του tesa Holospot®. Ωστόσο, το Holospot® εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στην αγορά και εξακολουθεί να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια.

Ακόμη και προϊόντα υψηλής απόδοσης χρειάζονται προστασία

Τα ίδια τα προϊόντα μας φέρουν επίσης σήμανση, προσδιορίζοντάς τα μόνιμα ως γνήσια ανταλλακτικά.

Το εμπορικό σήμα, ο κωδικός ανταλλακτικού, ο κωδικοποιημένος αριθμός της παρτίδας και της ημερομηνία κατασκευής είναι σφραγισμένα στα ταμπούρα μας. Αλλά και τα άλλα προϊόντα μας έχουν επίσης τα δικά τους διακριτικά σήματα ταυτοποίησης.

 

Στάδιο 2: Κωδικός MAPP

Επίσης, επιτυγχάνουμε τη μέγιστη ασφάλεια προσθέτοντας έναν κώδικα μήτρας δεδομένων που ονομάζεται κωδικός MAPP. Οι τελευταίοι χαρακτήρες αυτού του κωδικού εμφανίζονται επίσης στο Holospot® ή στο PrioSpot®.

Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τον κωδικό εισάγοντάς τον στο κάτωθι πλαίσιο στη σελίδα αυτή. Θα δείτε αμέσως αν έχετε γνήσιο εξάρτημα ΑΤΕ-Continental.

Εισαγάγετε τη δεύτερη γραμμή του κωδικού MAPP χωρίς το στοιχείο “(21)” στο παρακάτω πεδίο.

Παράδειγμα κωδικού MAPP:

(01) 14006633314036

(21) 94YZPG084C6S

Προκύπτουσα συμβολοσειρά χαρακτήρων για το ερώτημα κώδικα MAPP: 94YZPG084C6S